FOTOS EMBARASSADA? PER QUÈ?

publicado en: Sin categoría | 0

Quan una dona està embarassada està potser al moment íntim i personal més important de la seva vida. Un moment durant el qual el seu cos canvia alhora que gesta una nova vida. Una sessió de fotos d’embarassada és un record meravellós, perquè les fotografies són precisament això, el record dels millors moments de la nostra vida.

Quan fer la sessió?

Si bé es pot començar tant bon punt es sàpiga de la nova situació per poder fer una sèrie de fotografies on es vegi l’evolució del cos, si no es vol començar tant aviat, és recomanable fer-ho entre les setmanes 30 i 35, doncs la panxa es veu en tot el seu esplendor sense que la mare es senti incòmoda o pesada. Això si, és recomanable evitar les 2 ó 3 últimes setmanes, doncs la futura mare sol tenir ja les molèsties que no la deixin estar precisament per una sessió de fotos. Amb tot, el que ha de quedar clar és que el moment de fer les fotos correspon a la mare, que és qui sap com es sent en cada moment.

Sessió d’estudi o d’exterior?

Aquestes fotografies es poden fer tant en un estudi com en exteriors, depenent de com es vulgui que sigui la sessió.

A l’estudi es sol fer la sessió en roba interior o nua, depenent del que es vulgui mostrar, i si el que volem és una sessió en exterior, es sol fer en un entorn on la natura envolti l’escena, doncs és un moment important on la naturalesa influeix com mai al cos de la dona.

I qui ha de sortir a les fotos?

Les sessions d’embarassada no tenen perquè ser només de la dona. Hi pot participar qualsevol que l’embarassada vulgui que surti en un record tant especial com aquest. D’aquesta manera tothom que sigui important a la seva vida formarà part d’aquest record tant especial.

Parella en sessió d'embarassada

Quina roba porto?

Aquesta pregunta és de les més habituals. Has de portar la roba amb la que et sentis còmoda, i si la sessió és amb roba interior o nua, portar roba que no t’apreti ni et deixa cap mena de marca a la pell. Segur que en aquesta nova situació has renovat l’armari, oi? Doncs paga la pena lluir-la, no creus?

És recomanable, però, portar al menys tres estils de roba diferent per a què les fotos es vegin també diferents. Però si dubtes de què portar, pensa que és millor portar una roba que no es necessiti, que necessitar una roba que no es porta.

I recorda que en aquestes sessions, els peus i, sobre tot, les mans tenen el seu protagonisme, pel que convé tenir la manicura i pedicura al dia.

Cal alguna cosa més?

A més de la teva roba, pots portar complements com peücs, xumets, joguines, o unes lletres de fusta per escriure-hi el nom del bebè,… Aquests complements solen donar força joc en aquesta mena de sessions.

I un detall important: el dia de la sessió no convé posar-se cremes, doncs provoquen uns reflexos que poden afectar a la fotografia.

Això convé preparar-ho amb una anticipació de, al menys, dues setmanes, doncs convé anar quadrant agendes i horaris. A més, convé tenir temps per aclarir dubtes que es poguessin tenir i que quan arribi el moment, surti tot com volem.

Quan cal preparar la sessió?

I si tens alguna foto en ment, ens la portes, ens la comentes i la farem per tu, perquè tu ets la protagonista.

Aleshores, t’hi animes?