COM OBTENIR ELS MILLORS RESULTATS EN UNA SESSIÓ DE FOTOS

publicado en: Consells | 0

Primer pas: fora nervis!

Està clar: ja sigui en un estudi com en exteriors, si contractem una sessió fotogràfica, volem els millors resultats, doncs sol ser un moment especial on volem un record del més atractiu que tenim als demés i a nosaltres mateixos, una mirada, un gest, un estilisme… pel que convé, en primer lloc, anar amb tota la tranquil·litat del mon per tal de que no se’ns vegi amb nervis davant la càmera. Perquè si, els nervis es reflecteixen en una foto i no ens permetria mostrar el que volem que es vegi. I les fotos seran un record per tota la vida! 

Segon pas: ens hem de cuidar!

Un cop tenim clar que no paga la pena anar amb nervis, és important anar amb bon aspecte, tenint la manicura (i pedicura si hi ha fotos on es vegin els peus), el cabell ben pentinat i si és necessari, havent-nos fet un tractament a la pell si és que tenim grans d’aquells que surten al pitjor moment. 

És cert que, sobre tot els problemes de pell, la post-producció de la fotografia amb els corresponents programes de processat poden corregir aquests problemes, però tot el que surti bé des de la càmera, es reflectirà a la foto. 

Amb tot, si convé es pot contractar tant el servei de perruqueria com de maquillatge professional durant la mateixa sessió. 

Si portem diferent tipus de roba, calçat i complements, podrem tenir més varietat d’aspectes, cosa que sempre és recomanable. En aquest aspecte convé portar, si és possible, roba i calçat còmode que ens permeti moure’ns amb la major llibertat possible. 

Es també recomanable preguntar a qui ens faci les fotos si disposa de complements que poguem utilitzar durant la sessió.

Tercer pas: Inspiració

Sovint volem fer una sessió per que hem vist alguna fotografia que ens agradaria que ens fessin. En aquest cas convé informar a qui estigui darrera la càmera, mostrant-li la foto uns dies abans per tal de que prepari el que pogués ser necessari per poder-la fer. Hi ha molts llocs on trobar el tipus de fotografía que ens agrada com Pinterest.es, per exemple.

Quart pas: Davant la càmera

Quan estem davant la càmera cal seguir les instruccions de qui fa la fotografia però tenint molt clar que si una foto o una postura no ens agrada o no ens convenç, cal dir-ho sense embuts. Dir “si” quan voldríem dir “no” farà que tots perdem el temps i no aconseguim el motiu pel que volem fer la sessió. 

Cinquè pas: a divertir-se! 😀

I, sobre tot, una sessió de fotos ha de ser distesa i divertida. D’aquesta manera s’aconsegueixen els millors resultats.