Si el que vols és una sessió especial per portar a l’agència de models, el que necessites és una sessió dissenyada expressament per aquest objectiu:

SESSIÓ PROFESSIONAL PER A MODELS

Estudiada expresament per qui vulgui entrar al mon del modelatge
395
295
00
FINS EL 31 D'AGOST!!
  • 2 sessions
  • Pack de polas;
  • Sessió d'estudi de fins 1 hora;
  • Sessió d'exteriors de fins 1 hora;
  • Maquillatge inclòs;
PROFESSIONAL

IVA inclòs

Aquestes sessions es fan al meu estudi del carrer Itàlia, 32, 1ª planta (El Masnou).  Malaurdament, no diposo de facilitat d’accés per persones amb mobilitat reduïda.

Els menors d’edat hauran de venir acompanyats del pare i/o la mare o el/s tutor/s legal/s

A la sessió pots venir acompanyat/acompanyada de qui vulguis. Faltaria més!

Encara que si el que vols és un altre tipus de servei fotogràfic (fotografia publicitaria /de producte, foto-reportatge, etc.) posa’t en contacte amb nosaltres i et prepararem el pressupost adaptat a les teves necessitats. Per a poder ajustar-nos al tipus fotografies que busques, ens reunirem uns dies abans amb tu per a saber què és el que estàs cercant i aconseguir així les millors fotos el dia de la sessió.

Per contractar una sessío és imprescindible acordar dia i hora i, un cop acordes caldrà fer un pagament del 50% de l’import de la sessió en concepte de reserva.

Si vols més informació sobre les nostres sessions fotogràfiques, posa’t en contacte amb nosaltres i et respondrem el més aviat possible.