L’IMPACTE D’UNA BONA FOTO PROFESSIONAL.

publicado en: Sin categoría | 0

En un món on la imatge ho és tot, on la primera impressió compta més que mai, una bona foto professional pot ser la clau per obrir portes i captar l’atenció de a qui et dirigeixes. És més que una simple imatge, i pot determinar si els clients potencials es converteixen en clients reals o passen de llarg o si el cap de personal llegeix el teu curriculum o l’arxiva sense ni tant sols mirar-lo.

L’esser humà sovint confia en la primera impressió. Una foto professional transmet immediatament professionalitat, confiança i credibilitat. Els clients i els caps de personal tendeixen a confiar en els professionals que cuiden la seva imatge, i una bona foto és la primera passa per aconseguir-ho.

A més, una foto professional et distingeix de la competència. En un mon saturat d’imatges de tota mena, és vital destacar-se i captar l’atenció dels clients potencials o de qui ha de decidir si et vol conèixer o no per saber si és interessant contractar-te.

La imatge que projectes, ja sigui en línia o en paper, és la teva carta de presentació virtual. Ja sigui en una pàgina web, en xarxes socials o al teu currículum, una bona foto professional és l’oportunitat perfecta per transmetre una bona impressió.

En resum, una bona foto professional és una inversió en la teva imatge, en el teu negoci i en el teu futur, doncs et pot arribar a obrir portes que, d’altre manera, podrien quedar tancades.

Quan vegis una foto teva, del teu producte o de la teva empresa, cal fer un exercici d’honestedat: pregunta’t si, qui no et conegui, compraria el producte que mostra la foto que estàs veient o et donaria l’oportunitat d’una entrevista per contractar-te. I cal ser molt honest per respondre aquesta qüestió perque costa reconèixer que una foto que ens agradi, potser no serveix pel que nosaltres volem.

Només has de pensar en els teus hàbits: compres coses que es veuen lletges o que es veuen atractives? Quan coneixes a algú, oi que t’hi fixes en la seva aparença?

Doncs en un món digital on la primera impressió compta, assegura’t que la teva imatge parla per tu de la millor manera possible. I més, si d’això depèn el teu futur.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *