L’IMPRESCINDIBLE FOTOGRAFIA FAMILIAR.

publicado en: Sin categoría | 0

La fotografia és una part important de les nostres vides. Fem fotos de qualsevol cosa i en qualsevol situació sense donar-li més importància, però si hi ha un tipus de fotografia que ens hem de fer al menys un cop a la vida, és un reportatge familiar.

No ens n’adonem de com passa el temps. Un dia segueix a l’altre i sense pensar-ho aquells menuts que corrien per casa ja fan la seva vida alhora que nosaltres ens hem fet grans. I és aleshores quan sentim no haver pres un momentet de la nostra vida per fer un petit reportatge familiar
per tenir unes fotografies de qualiat amb els avis, els pares, els fills, els germans o les nostres mascotes.

És habitual que no ens fem les fotos perque no tenim temps, però tot és qüestió d’organitzar-se i canviar una tarde de mirar la tele per una sessió fotogràfica en condicions.

I dintre d’uns anys, ens n’adonarem que potser aquell moment dedicat a la nostra familia per tenir aquelles fotografies, haurà estat una de les millors inversions pels nostres records.

Només és qüestió d’organitzar-se, triar com ens volem veure, quin record volem deixar i no deixar passar el temps per immortanitzar uns moments que, d’altre manera, quedarien perduts a l’oblid. I seria una llàstima havent tingut la oportunitat de fer-nos unes bones fotografies, no have-ho fet.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *