QUÈ ÉS UN BOOK?

publicado en: Sin categoría | 0
Què és i què no és un book

Erròniament es pensa que un “book” és tant sols una col·lecció de fotografies d’una persona i no és així. 

Els “book” és un recull de fotografies amb diferents estilismes que utilitzen models i actors per presentar la seva imatge a les agències corresponents. 

És per això que no es estrany que fer un book en condicions porti més d’un dia de treball, doncs al constar de fotografies amb diferents estilismes i/o ambients, és una feina que potser no es pot fer en un sol dia. Ep, això no vol dir que sempre sigui així, sinó que no és estrany que no es pugui fer en un sol dia. 

Una altre opció és utilitzar fotografies fetes per professionals en diferents dies durant la nostra tasca com model i/o actor i mostrar així els diferents aspectes que cobreix el nostre servei. 

Quines recomanacions podem tenir en compte si volem fer-nos un book?

Per fer un book es recomana: 

  • Triar diferents entorns segons el que es vulgui oferir a les agències (estudi, exterior, etc.) 
  • Portar diferents pentinats, vestits, etc. que ens han de quedar més que perfectes. 
  • Treballar diferents expressions. 

Hem de pensar que si ens volem oferir a una agència d’actors i/o models, convé mostrar-los la millor part del que els volem oferir dins l’estilisme de l’agència on ens vulguem presentar. 

Si no volem que ens contractin, per exemple, per fer fotografia de budoir però si per sessions de moda, ens hem de centrar en publicar bones fotografies on la roba que portem sigui la protagonista i que no desentoni amb el nostre aspecte (maquillatge, pentinat…) 

I que, portem el que portem, com he dit abans, ens quedi més que perfecte. 

Per això és recomanable disposar de la col·laboració d’un assessor d’imatge quan vulguem mostrar un book professional a una agència. Tot el que millori la nostra imatge facilitarà que ens obrin les portes al mon del modelatge i cinema i/o teatre. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *