ROBA BLANCA AMB FONS BLANC?

publicado en: Sin categoría | 0

Has arribat mai a una sessió de fotos amb un fons blanc radiant només per adonar-te que la teva roba es fusiona completament amb el fons? És una situació frustrant i et podria deixar les teves imatges planes i sense vida. Però no pateixis, hi ha una solució senzilla per evitar aquest problema: evitar la roba blanca!

Quan optes per utilitzar roba que no sigui blanca en una sessió de fotos amb fons del mateix color, estàs donant un pas endavant per garantir que les teves imatges siguin més atractives i dinàmiques. El contrast entre la teva roba i el fons ressaltarà la teva presència a la foto i afegirà interès visual. Aquí tens algunes raons convinents les que és recomanable deixar la roba blanca a casa en la teva propera sessió de fotos:

1. Contrast Dinàmic: En triar peces de colors vibrants o tons més foscos, crearàs un contrast dinàmic entre la teva roba i el fons blanc. Aquest contrast fa que la teva figura ressalti clarament, afegint profunditat i dimensió a les teves fotos.

2. Evita la Pèrdua de Detalls: La roba blanca pot perdre fàcilment detalls i textures quan es combina amb un fons blanc. Això pot fer que el teu vestit es fon amb el fons, fent que sembli que estàs flotant en una massa de blanc. En triar colors diferents al blanc, garantitza que cada element del teu outfit ressalti clarament.

3. Expressió de Personalitat: La teva elecció de roba és una forma d’expressar la teva personalitat i estil a les fotos. Optar per colors vius, estampats interessants o tons que complementin el teu to de pell pot afegir un toc únic a les teves imatges i mostrar qui ets realment.

4. Flexibilitat d’Edició: Evitant la roba blanca, facilites el procés d’edició fotogràfica. Els fotògrafs no hauran de lluitar amb la correcció del balanç de blancs o l’eliminació de parts del teu outfit que s’hagin fusionat amb el fons. Això estalvia temps i esforç tant per al fotògraf com per a tu.

5. Impacte Visual: Les fotos són una forma d’art visual, i l’impacte visual és crucial per crear imatges memorables. En triar roba que contrasti amb el fons blanc, estàs creant instantàniament imatges més dinàmiques i atractives que capturaran l’atenció de qui les vegi.

En resum, optar per no utilitzar roba blanca en una sessió de fotos amb fons blanc és una elecció intel·ligent que pot millorar significativament la qualitat i l’atractiu visual de les teves imatges. En fer-ho, garanteixes que la teva presència ressalti clarament i que les teves fotos siguin un reflex autèntic i vibrant de la teva personalitat. Així que la propera vegada que et trobis davant d’un fons blanc brillant, tria colors que et facin brillar encara més. 

Però si vens al meu estudi amb roba blanca, no pateixis. Conec perfectament com treballar la llum per que resaltis amb la teva roba blanca sobre el fons blanc perque surtis amb les fotos que més t’agradin.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *